BETTY SZALON – SZALAGAVATÓ ÉS ESKÜVŐI RUHA KÖLCSÖNZŐ


Legfrissebb híreink

Mit viseljen a menyasszony a hideg évszakban?

Mit viseljen a menyasszony a hideg évszakban?

Téli esküvő? Mindenki odáig van érte, hiszen a tél az egyik legromantikusabb évszak. Csak a legfontosabb kérdést kell tisztázni: mit viseljen az ara, ha télen mondja ki a boldogító igent? Ha a téli divatra gondolunk, inkább a kényelmes, kötött pulóverek és a meleg csizmák juthatnak eszünkbe, nem pedig az esküvőiruha-trendek...tovább olvasom!


Egyre inkább terjed a környezettudatos esküvő

Egyre inkább terjed a környezettudatos esküvő

Egy környezettudatos esküvő – avagy angolul green wedding – ugyanolyan hangulatos és felejthetetlen, mint egy hagyományos lagzi. A különbség pusztán annyi, hogy a megvalósítás során igyekszünk olyan megoldásokat találni, ami a nemcsak a saját örömünket szolgálja, hanem bolygónk szempontjait is figyelembe veszi...tovább olvasom!


A menyasszonyi smink!

Menyasszonyi smink – házilag vagy kozmetikus segítségével?

A menyasszonyi smink jelentős mértékben meghatározza a menyasszony megjelenését. Ragyogó bőr, üde arcszín, szépen ívelt szemöldök és hosszú, dús pillák – mindez a tökéletes menyasszonyi smink része. Azon túl, hogy megtaláljuk az egyéniségünkhöz (és persze, az alkalomhoz) leginkább illő sminket...tovább olvasom!


Nem a méret a lényeg! – tippek kis esküvőhöz

Nem a méret a lényeg! – tippek kis esküvőhöz

Különbözőek vagyunk. Ami az egyik ember számára a vágyak netovábbja, az a másiknak szörnyű kellemetlenség lehet. Vannak, akik kislány koruktól az esküvőjüket tervezik és nem is adják alább egy 200 fős, kastélyban tartott lakodalomnál; míg másoknak ettől egészen eltérő az elsődleges fontosságú dolog, például utazásra, lakásvásárlásra...tovább olvasom!


Milyen az ideális cipő és fehérnemű a menyasszony számára?

Milyen az ideális cipő és fehérnemű a menyasszony számára?

Egy esküvő számos előkészületet kíván – a rengeteg egyeztetés, időpontfoglalás, rendelésleadás stb. mellett össze kell állítani a menyasszony számára a megfelelő outfitet, amelyben azon túl, hogy csinosnak érzi magát, a komfortérzete is megmarad a szertartások, a fotózás és a lakodalom teljes időtartama alatt...tovább olvasom!


Praktikus tudnivalók a szabadtéri esküvőről

Praktikus tudnivalók a szabadtéri esküvőről

Manapság egyre nagyobb divatja van a szabadtéri esküvőknek. Az ifjú pár nincs a házasságkötő terem falai közé szorítva, helyszín tekintetében elképzeléseiket csak a megvalósíthatóság korlátozza...tovább olvasom!


A menyasszony szép virág, koszorúja gyöngyvirág

A menyasszony szép virág, koszorúja gyöngyvirág

Többek között a címben említett népdal is megénekli a menyasszonyi koszorút, amelynek eredete egészen az ókori Rómába nyúlik vissza. A virág (kezdetben koszorú, manapság inkább csokor) nemcsak az esküvői öltözet kiegészítője, dísze volt, hanem a menyasszony szüzességét, ártatlanságát is jelképezte...tovább olvasom!


Mindent a menyasszonyi fátyolról

Mindent a menyasszonyi fátyolról

A menyasszonyi fátyol valószínűleg az esküvői ruha egyik legnépszerűbb, legelterjedtebb kiegészítője. Viselése régi hagyományokhoz kötődik, ami szerint a menyasszony és a vőlegény az esküvő előtt nem láthatják egymást, ezért a menyasszony fátylat visel az arcán, miközben az oltárhoz vonul a templomban...tovább olvasom!


Extra méretű esküvői és szalagavató ruhák

Extra méretű esküvői és szalagavató ruhák

A menyasszonyi ruha és a szalagavató ruha viselése nem csupán a vékony hölgyek kiváltsága. Szalonunkban egészen a 60-as méretig van lehetőség esküvői és szalagavató ruha bérlésére, így azok a nők is csinosak és gyönyörűek lehetnek életük legfontosabb napjain, akik nem „konfekcióméretű” ruhákat hordanak...tovább olvasom!


Szalagavató ruha

Szalagavató ruha

A szalagavató ruha beszerzése és a táncpróbák egy különleges időszakhoz kapcsolódnak, amely mérföldkövet jelent minden fiatal életében. Azt jelzi, hogy a végzős középiskolás vagy gimnazista tanulók hamarosan befejezik középfokú tanulmányaikat, s kilépnek a „nagybetűs életbe”...tovább olvasom!


Menyasszonyi ruha kölcsönző

Menyasszonyi ruha kölcsönző

A menyasszonyi ruha kölcsönző egy kiváló lehetőség, ha nem szeretnénk megvásárolni, majd hosszú ideig otthonunkban tárolni az esküvői ruhát, hanem csak a nagy napon szeretnénk egy álomszép ruhában tündökölni. Sokan nem tudják eldönteni, jó ötlet-e bérelni a menyasszonyi ruhát, hiszen ennek a lehetőségnek is megvannak az előnyei és a hátrányai...tovább olvasom!


Esküvői ruha kölcsönzés: 3+1 szabály

Esküvői ruha kölcsönzés: 3+1 szabály

Az esküvői ruha kölcsönzés látszólag egyszerű feladat, ám a nagy napra való felkészülés útján is akadhatnak buktatók, amelyek, ha előre felkészülünk rájuk, ügyesen kikerülhetők. A legtöbbünk életében egyszeri alkalom az esküvő. Mindenki arra vágyik, hogy minden tökéletes legyen, amikor kimondja a boldogító igent, ám tapasztalatok híján könnyen akadályokba ütközhetünk – akár az esküvői ruha kölcsönzése kapcsán... tovább olvasom!


Kulcsszavak ami alapján megtalált minket

exkluzív, luxus, árak, ára, bérlés díja, vásárlás, bejelentkezés nélkül, öltöny, online, ruhaszalon, szalon, menyasszonyi ruha, szalagavató ruha, várakozás nélkül, 2020, 2019, kiárusítás, menyasszony, esküvő, ruha, kölcsönző, kölcsönzés, ruha szalon, ruhaszalon, bérlés, vásárlás, akciós ruha, szalagavató, ballagás, női, extra, plus size, super size, budapest, pest megye, oktogon, körút, keringő ruha, menyecske ruha, szalagavató ruha kölcsönző, menyasszonyi ruha kölcsönző