BETTY ESKÜVŐI - Extra méretű esküvői és szalagavató ruhák 6. kerület


Menyasszonyi ruha, szalagavató ruha nagy méretben is? IGEN!

A menyasszonyi ruha és a szalagavató ruha viselése nem csupán a vékony hölgyek kiváltsága. Szalonunkban egészen a 60-as méretig van lehetőség esküvői és szalagavató ruha bérlésére, így azok a nők is csinosak és gyönyörűek lehetnek életük legfontosabb napjain, akik nem „konfekcióméretű” ruhákat hordanak.

Milyen lehetőségek vannak a 90–60–90-en túl?

A legtöbb üzletben csak a középmagas és átlagos testsúllyal rendelkező (de leginkább az annál vékonyabb) vásárlókra gondolnak, így akik erősebb testalkattal rendelkeznek, nehezen vagy egyáltalán nem tudnak az ízlésüknek és a mai trendnek megfelelő ruhákat beszerezni. Ez kiemelten igaz az esküvői és báli ruhákra, amelyekből nehéz 38-40-es méretnél nagyobbat találni, főleg olyan modelleket, amelyek valóban csinosak, és a mai divatnak megfelelnek. Emiatt azok számára, akik ennél nagyobb méretű ruhákat hordanak, az egyetlen lehetőségnek az tűnik, ha varratják a ruhát. Ez azonban hatalmas költségeket jelent, hiszen az anyag ára mellett ki kell fizetni a ruha megtervezését és a varrónő munkadíját is. Ráadásul olyan szakembert találni, aki profin tud kivitelezni egy olyan prémium minőségű ruhát, mint egy szalagavató ruha vagy menyasszonyi ruha, nem egyszerű vállalkozás. S azt se felejtsük el, hogy nem mindenki szeretne a nagy nap után az otthonában tárolni hosszú éveken keresztül egy olyan ruhát, amelyet garantáltan soha többé, semmilyen alkalomra nem tud felvenni.

Mire figyeljünk oda teltebb alkatú menyasszonyként?

Először is: ne higgyük el, hogy csak az XS-S méretű ruhákat hordó nőkből lehet gyönyörű menyasszony! Minden testalkatra, minden hölgy számára lehet találni olyan ruhát, amely előnyös számára, kiválóan illik az egyéni adottságaihoz, stílusához, sőt kiemeli azokat az előnyöket, amiről talán még maga sem tudott. Érdemes a szalonban dolgozó, hozzáértő személyzet tanácsát, segítségét kérni ahhoz, hogy biztosan olyan fazont válasszunk, amely kiemeli alkatunk legelőnyösebb részeit, és elvonja a figyelmet arról, amit kevésbé szeretnénk hangsúlyozni. Célszerű olyan esküvői ruhát választani, amely optikailag nyújtja az alakot. Előnyös lehet egy A vonalú ruha fűzős felsőrésszel, amely akár centiméterekkel is karcsúbbnak láttatja a derekat. A terebélyes, hatalmas abroncsos ruhák helyett előnyösebb abroncs nélküli vagy a legkisebb abronccsal rendelkező modellt választani, ugyanis egy hatalmas ruha mindenkit nagyobbnak mutat, bárki is viselje. Lehetőség szerint kerülendők a buggyos ujjak, illetve az olyan ruhák is, amelyeket szabásuk vagy mintájuk vízszintesen tagol. Fontos a ruha anyaga is. A fényes anyagból készült ruha plus size méret esetén nem ideális, helyette válasszunk inkább selyemfényű vagy matt darabot. A csipkével is érdemes óvatosan bánni – egy finomabb, apróbb kidolgozású csipke megfelelő lehet, azonban a ma oly divatos, hatalmas, akár háromdimenziós csipkéket jobb elkerülni. Ezek persze csupán általános tanácsok, amelyeket érdemes megfogadni, azonban az, hogy pontosan milyen anyagú, fazonú, részletezésű menyasszonyi ruha lesz számunkra az ideális, az mindig az egyéni adottságainktól, testarányainktól függ. Egy molett hölgy is lehet arányos, és egy vékonyabb menyasszonynak is lehetnek olyan kényes területei, amelyeket valamilyen módon el szeretne takarni, vagy elvonni arról a figyelmet.

Miért érdemes minket választani?

Szalonunkban nagy választékot biztosítunk extra méretű esküvői és szalagavató ruhákból, amelyeket kedvező áron adunk bérbe, hogy a plus size alkatú hölgyek is lehetőséget kapjanak arra, hogy lélegzetállítóan szépek legyenek életük legfontosabb eseményein. A ruha bérlése mellett kiegészítők (ékszerek, diadémok, fátylak stb.) is megvásárolhatók, melyeket érdemes a ruhával együtt felpróbálni, hogy garantáltan a megfelelő darabokat válogassuk össze, és maximálisan elégedettek legyünk majd megjelenésünkkel a nagy napon.

+1 szabály


Extra méretű esküvői és szalagavató ruhák budapest | Extra méretű esküvői és szalagavató ruhák 6. kerület